Din Serviceverkstad för Ski-Doo, Can-Am, Stiga och Stihl

Verkstad för Fyrhjulingar & Snöskoter

Vår verkstad utför service, reparationer och försäkringsärenden på Can-Am fyrhjulingar och Ski-Doo snöskotrar.
Vi är Auktoriserad verkstad och utför all service, reparationer och ärenden enligt rekommendationer från våra märken Ski-Doo och Can-Am. Vi servar även andra stora märken som Kawasaki, Yamaha, Suzuki och Polaris.

Ljusdals motor monterar även de extra tillbehör som du önskar ha på din maskin, prata med din säljare i butiken, så ser vi till att det blir monterat.
Vårt huvudfokus, och vår styrka, ligger inom de märken vi saluför och våra servicetekniker utbildas kontinuerligt på våra produkter för att hela tiden vara uppdaterade och kvalificerade att se till att din Can-Am och Ski-Doo maskin får den omsorg den förtjänar.
Låt oss utföra service eller reparation på din maskin, så vet du att det blir utfört med originaldelar från Can-Am och Ski-Doo.

Välkommen att boka tid för din Snöskoter eller fyrhjuling.

Verkstad för Skog & Trädgård

Utöver snöskotrar och fyrhjulingar har vi service och reparerar det mesta inom skog och trädgård som gräsklippare, motorsågar, trimmer mm.
Då Stiga och Stihl varit varumärken som länge sålts av Ljusdals Motor finns naturligtvis även stor kompetens och erfarenhet gällande Stiga och Stihl maskiner.
Vi har givetvis service och reparation på alla typer av gräsklippare, som åk-klippare, robotklippare eller vanlig handklippare.
Har du maskiner för skogsbruk som tex. motorsåg, är du också välkommen med din maskin så ser vi till att antingen reparera den vid behov, eller ge den en välförtjänt service.

Välkommen att boka tid för din skogs eller trädgårdsmaskin

För oss är nöjda kunder högsta prioritet, därför känns det bra att vi i vår verkstad har flera mekaniker med lång erfarenhet och stort intresse för maskiner och där hög servicenivå och flexibilitet är framträdande egenskaper. Har du några funderingar gällande service eller reparation av din maskin eller vill boka tid, så tveka inte att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss!

Kontakta verkstaden

Har du några funderingar gällande service eller reparation av din/dina maskiner så tveka inte på att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss!

  FÖRNAMN *
  EFTERNAMN *
  E-MAIL *
  TELEFON

  VILKEN SLAGS MASKIN GÄLLER DET?

  HUR KAN VI HJÄLPA?