Verkstaden

Hjärtat i vår verksamhet, med en samlad erfarenhet av mer än 100 år.

Din Serviceverkstad för Ski-Doo och Can-Am

Vår verkstad utför service, reparationer och försäkringsärenden på Can-Am fyrhjulingar och Ski-Doo snöskotrar.
Vi är Auktoriserad verkstad och utför all service, reparationer och ärenden enligt rekommendationer från våra märken Ski-Doo och Can-Am. Vi servar även andra stora märken som Kawasaki, Yamaha, Suzuki och Polaris.

Ljusdals motor monterar även de extra tillbehör som du önskar ha på din maskin, prata med din säljare i butiken, så ser vi till att det blir monterat.
Vårt huvudfokus, och vår styrka, ligger inom de märken vi saluför och våra servicetekniker utbildas kontinuerligt på våra produkter för att hela tiden vara uppdaterade och kvalificerade att se till att din Can-Am och Ski-Doo maskin får den omsorg den förtjänar.
Låt oss utföra service eller reparation på din maskin, så vet du att det blir utfört med originaldelar från Can-Am och Ski-Doo.

Välkommen att boka tid för din Snöskoter eller fyrhjuling.

För oss är nöjda kunder högsta prioritet, därför känns det bra att vi i vår verkstad har flera mekaniker med lång erfarenhet och stort intresse för maskiner och där hög servicenivå och flexibilitet är framträdande egenskaper. Har du några funderingar gällande service eller reparation av din maskin eller vill boka tid, så tveka inte att höra av dig!