Snöskoter

WHAT’S NEW SKI-DOO

DIN ÅTERFÖRSÄLJARE AV SNÖSKOTER I LJUSDAL

Du kan besöka vår butik i Ljusdal med visning av våra nya skotermodeller för att få inspiration och kunskap om vilken snöskoter som passar just dig. Ski-Doo har ett brett sortiment för att tillgodose all typ av körning av snöskoter med olika kraftfulla motorer och prestanda.

Upplev en tur i pudersnö med någon av våra skotermaskiner från Ski-Doo och du är frälst…, se den, kör den, älska den. Att ta varje körning till nästa nivå med våra kraftfulla skotermaskiner som Summit och Freeride är ingen överdrift, det är Ski-Doo feeling. Andra modeller som finns i vårt modellprogram är Expedition, Scandic, MXZ, Backcountry och Renegade. Alla modeller har sina egenskaper och utrustningsnivå för olika typer av skoteråkning och vi hjälper dig att hitta rätt i ditt beslut om vilken snöskoter som passar dig bäst.

Bygg din egen Ski-Doo

Anpassa och bygg din egna Snöskoter från Ski-Doo! 

Vi utför service, reparationer och försäkringsärenden på Ski-Doo snöskotrar.

Tillbehör Ski-Doo

För att din skoterupplevelse ska kännas komplett har vi ett fint utbud av tillbehör både till din Ski-Doo maskin och kläder till dig och din familj som är anpassade för skoteråkning, vi erbjuder hela tillbehörs-sortimentet för Ski-Doo. Några av våra tillbehör som finns är, skoteroveraller, hjälmar, packboxar, extra säten, vinschar, dynor, ryggstöd, ja… det finns massor av tillbehör som höjer säkerheten och din skoterupplevelse.


Välkommen in till oss på Ljusdals motor för en guidning av vilken snöskoter eller tillbehör som passar just ditt ändamål.

Personalen med stort skoterintresse och bred kunskap

Begagnat lager

I vår butik i Ljusdal har vi även ett brett sortiment av begagnande snöskotrar av olika modeller. Du kan se vilka märken och modeller som finns i lager just nu på vår begagnat sida för skotrar, in och inspireras av våra begagnade snöskotrar.