ATV

WHAT’S NEW CAN-AM

FYRHJULING I LJUSDAL FÖR DINA BEHOV

Vi på Ljusdals Motor vägleder dig till den fyrhjuling/ATV som passar just dina behov, därför att din körglädje är viktig för oss. En ATV tar dig dit du behöver eller bara vill åka för äventyrets skull.

I Ljusdal, i norra Hälsingland, inte långt från Hudiksvall, hittar du vår butik och verkstad och vårt utbud av fyrhjulingar. Vi är stolta återförsäljare av ATV/SSV-maskiner av märket Can-Am, eftersom märket är marknadsledande i Sverige och vi anser att dessa maskiner väl uppfyller våra kunders förväntningar på kvalité, köregenskaper, tillbehörsutbud och så vidare. Märket är ”systervarumärke” med Ski-Doo, Lynx, Evinrude och Sea-Doo.

Intresset för ATV och SSV som arbetsfordon och fritidsnöje växer, som ett resultat av dess breda användningsområden. Alla kanske inte är lika bekanta med uttrycket SSV (Side by side vehicle) som ATV. Fordonet fungerar som en ATV men finns med hytt och man sitter bredvid varandra istället för fram och bak. Finns som både terräng- och traktorregistrering. Här finns flera modeller att välja på, som till exempel praktiska maskinen Traxter till lekfulla Maverick Trail och Maverick Sport.

Självklart har vi även ett brett sortiment av tillbehör till din Can-Am fyrhjuling, som plogar, vinschar, skopor och vagnar till exempel. Vi på Ljusdals Motor är din fullserviceleverantör av Can-Am och alla de tillbehör du kan tänkas behöva till din fyrhjuling!

Bygg din egen ATV

Anpassa och bygg din egna ATV från Can-Am! 

Ljusdals-Motor-ATV-urklippt-Can-Am-siluette2

Vi utför service, reparationer och försäkringsärenden på Can-Am fyrhjulingar/ATV.

Begagnade Fyrhjulingar

Känn dig tryggt välkommen till oss på Ljusdals motor när du är intresserad av begagnad fyrhjuling. Vi har ett brett utbud av begagnade ATV som uppdateras fortlöpande vid inbyten. Vi erbjuder servade, väl genomgångna maskiner och stor kunskap på området för att vägleda dig till ett tryggt köp. Hos oss har du minst en månads garanti när du köper begagnad fyrhjuling. Självklart tar vi din gamla fyrhjuling i inbyte när du vill köpa en ny Can-Am maskin. Kontakta oss på Ljusdals Motor idag för bästa inbytespris!