2021 WHAT'S NEW SKI-DOO

DIN ÅTERFÖRSÄLJARE AV SNÖSKOTER I LJUSDAL

Du kan besöka vår butik i Ljusdal med visning av våra nya skotermodeller för att få inspiration och kunskap om vilken snöskoter som passar just dig. Ski-Doo har ett brett sortiment för att tillgodose all typ av körning av snöskoter med olika kraftfulla motorer och prestanda.

Upplev en tur i pudersnö med någon av våra skotermaskiner från Ski-Doo och du är frälst…, se den, kör den, älska den. Att ta varje körning till nästa nivå med våra kraftfulla skotermaskiner som Summit och Freeride är ingen överdrift, det är Ski-Doo feeling. Andra modeller som finns i vårt modellprogram är Expedition, Scandic, MXZ, Backcountry och Renegade. Alla modeller har sina egenskaper och utrustningsnivå för olika typer av skoteråkning och vi hjälper dig att hitta rätt i ditt beslut om vilken snöskoter som passar dig bäst.

SKI-DOO FREERIDE

FRÅN 179 900 kr

SKI-DOO RENEGADE

FRÅN 108 900 kr

SKI-DOO BACKCOUNTRY

FRÅN 111 900 kr

SKI-DOO MXZ

FRÅN 97 900 kr

SKI-DOO SUMMIT

FRÅN 145 900 kr

SKI-DOO EXPEDITION

FRÅN 146 900 kr

Ski-Doo har även modeller för familjen, för lugn, trygg och stabil ledkörning, en sådan modell är Grand Touring. Att uppleva en dag i leden med familjen på en Ski-Doo Grand Touring är en upplevelse med frihetskänsla.

För att din skoterupplevelse ska kännas komplett har vi ett fint utbud av tillbehör både till din Ski-Doo maskin och kläder till dig och din familj som är anpassade för skoteråkning, vi erbjuder hela tillbehörs-sortimentet för Ski-Doo. Några av våra tillbehör som finns är, skoteroveraller, hjälmar, packboxar, extra säten, vinschar, dynor, ryggstöd, ja… det finns massor av tillbehör som höjer säkerheten och din skoterupplevelse.

Välkommen in till oss på Ljusdals motor för en guidning av vilken snöskoter eller tillbehör som passar just ditt ändamål.

Personalen med stort skoterintresse och bred kunskap