CAN-AM VI ÄR BYGGDA FÖR DETTA

FYRHJULING I LJUSDAL FÖR DINA BEHOV

Vi Ljusdals Motor vägleder dig till den fyrhjuling/ATV som passar just dina behov, därför att din körglädje är viktig för oss.  En ATV tar dig dit du behöver eller bara vill åka för äventyrets skull.

I Ljusdal, i norra Hälsingland, inte långt från Hudiksvall, hittar du vår butik och verkstad och vårt utbud av fyrhjulingar. Vi är stolta återförsäljare av ATV/SSV-maskiner av märket Can-Am, eftersom märket är marknadsledande i Sverige och vi anser att dessa maskiner väl uppfyller våra kunders förväntningar på kvalité, köregenskaper, tillbehörsutbud och så vidare. Märket är ”systervarumärke” med Ski-Doo, Lynx, Evinrude och Sea-Doo.

 Intresset för ATV och SSV som arbetsfordon och fritidsnöje växer, som ett resultat av dess breda användningsområden. Alla kanske inte är lika bekanta med uttrycket SSV (Side by side vehicle) som ATV. Fordonet fungerar som en ATV men finns med hytt och man sitter bredvid varandra istället för fram och bak. Finns som både terräng- och traktorregistrering. Här finns flera modeller att välja på, som till exempel praktiska maskinen Traxter till lekfulla Maverick Trail och Maverick Sport.

Självklart har vi även ett brett sortiment av tillbehör till din Can-Am fyrhjuling, som plogar, vinschar, skopor och vagnar till exempel. Vi på Ljusdals Motor är din fullserviceleverantör av Can-Am och alla de tillbehör du kan tänkas behöva till din fyrhjuling!

RENEGADE

FRÅN 160 900 kr

DS

FRÅN 29 900 kr

OUTLANDER

FRÅN 108 900 kr

OUTLANDER 450/570

FRÅN 72 900 kr

MAVERICK

FRÅN 300 900 kr

MAVERICK TRAIL

FRÅN 130 900 kr