FRILUFTSKLÄDER
SKOGSBRUKSREDSKAP
OUTDOOR
TILLBEHÖR SKOTER
Föregående
Nästa

Din ultimata outdoor butik – kläder och redskap för friluftsliv, trädgård och skogsbruk.

Ljusdals Motor är din totala outdoor-, trädgårds-, skogsbruks- och fritidsbutik!  Vi vågar påstå att vår butik har det mesta du kan tänkas söka när det gäller allt från sköna och moderna friluftskläder till säkra, funktionella arbetskläder. Dessutom hittar du massor av redskap i butiken för att underlätta din trädgårdsskötsel, sommar som vinter – som trimmers och andra typer av gräsklippare, häcksaxar, krattor, snöslungor och snöskovlar. I butiken hittar du även maskiner för både fritid och yrkesliv med fokus på skogsbruk.

Vår butik i Ljusdal är fylld med marknadsledande märken inom fyrhjuling, snöskoter, båtar och kläder från bland annat märkena Stihl, Tretorn, Fjällräven, Lundhags, Haglöfs, Can-Am, Ski-Doo och Helly Hansen. Andra märken du hittar hos oss är Viking, Stiga, Toro, GoPro, Ivanhoe, Gränsfors och många fler. När det gäller maskiner som fyrhjulingar och snöskotrar, så har vi förutom nya och begagnade maskiner, dessutom ett stort sortiment av tillbehör och reservdelar till dessa.

Hos oss på Ljusdals Motor kan du alltså hitta de skyddande arbetskläder du behöver i skogen – från kängor till jackor och hjälmar. Samtidigt kan du prata med våra kunniga medarbetare om vilken fyrhjuling som passar dina behov bäst, eller vilka tillbehör som finns till din snöskoter. Kanske någon i familjen förtjänar en fin stickad tröja från Ivanhoe, eller behöver ett par nya stövlar från Tretorn?

Viktigast för oss är att din upplevelse hos oss fyller dina behov och förväntningar – och helst överträffar dem.

ÖPPETTIDER
  • Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00
  • Lördag: 10:00 - 14:00